Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2020 23:48:45

Bude další "humanitární" bombardování?

Bude další "humanitární" bombardování?

Nejsem zlehčovatelem Covidu, ani roušek, ani omezení, pokud jsou tato opatření smysluplná. Pokud se ale člen Vlády sejde na schůzce na Vyšehradě, aby prý projednal plošné testování Covidu a pak navrhne výměnu členů správní rady VZP před volbou...

... jejího šéfa, vyvolá to určité otázky, zvláště, pokud byl na té schůzce i kandidát.

Přes Slovensko se oficiálně přesunují armády směrem k Polsku, které hraničí s Běloruskem, které hraničí s Ruskem. Takže další „sankce“ dodavateli plynu, ropy a surovin? Plánuje se snad další humanitární bombardování? Jasně, možná jsem plašan a jde jen o obranu proti Covidu, no.... Ale proč v Brně na letišti parkují Antonovy a bojové vrtulníky, proč se v Brně a Praze postavily vojenské nemocnice?

Proč nikdo neřeší, že v září přibylo 50 000 nezaměstnaných, že krachují hotely, restaurace, hospody, služby, malé firmy, kadeřnictví, servisy? To necháme zkrachovat ekonomiku pod pláštíkem Covidu a pak v zájmu "zachování lidstva" zdaníme vklady, které se rovnají státnímu dluhu? A kluci to pak proberou na Vyšehradě či jinde? Proč je tahle zvýšená aktivita pár dní před volbou prezidenta USA?

Trump nerozpoutal ani jednu válku, Obama jich zahájil šest. Socanský plagiátor Biden chce prý sjednotit Ameriku. Čím? Válkou proti zbytku světa, která by smazala katastrofické dluhy USA? Tohle je restart socialismu, to je salámovou metodou budovaná fašizace celého světa. Pod záminkou Covidu, který nijak nezlehčuji. Nechají zkrachovat drobné podnikatele a živnostníky, kteří drželi ekonomiku, aby ji pak „zachránili“ tím, že znárodní vklady (které se rovnají státnímu dluhu) jako v Řecku?

Máte dnes na nájem, na jídlo, máte práci? Budete to mít zítra? Na půjčku na nízký úrok, co hlásá ČNB? A zvládnete ji splatit? Z čeho, když nebudete mít práci?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama