Mikuláš Ferjenčík

Právě jsem se vrátil z Parlamentu.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.04.2019 6:34:00

Násilí nic neřeší

Násilí nic neřeší

Komentář na facebookovém profilu k napadení Dominika Feriho.

Jedna z nejlepších věcí na České republice a troufnu si říct, že i jeden z důvodů, proč se u nás tak dobře žije většině lidí (jo, pojďme chvilku nefňukat aspoň o svátcích po 5 letech solidního ekonomického růstu) je fakt, že je u nás docela malá propast mezi politiky a běžnými občany.

Je běžné, že politici jezdí do práce vlakem, nebo MHD, chodí do stejných hospod jako ostatní, na stejný koncerty a každýmu je to tak nějak jedno.

Proč to prospívá životu v zemi? Protože, když se politici neseparují, tak jim záleží na tom, aby MHD fungovala pro všechny, aby bylo možný normálně pracovat jako hostinský a vůbec při posuzování zákonů je dobré vědět, jak to u nás v praxi chodí.

O to víc mě mrzí, co se stalo Dominiku Ferimu. Za prvý je to dobrej kluk, kterej si akorát spletl stranu  ;-), ale především násilí není řešení ničeho. Každý takovýhle čin staví hradby mezi politiky a občany, na čemž ve finále proděláme všichni. Brzký uzdravení přeju.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama