Milan Krajča

S lidmi pro lidi!
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.07.2016 8:57:36

Diskusní vystoupení na IX. sjezdu KSČM

Diskusní vystoupení na IX. sjezdu KSČM

Jedná se tak, dle mého názoru, o velmi závažný dokument, ze kterého by jeden mohl snadno nabýt dojmu, že zde docházelo a dochází k obcházení usnesení Ústředního výboru KSČM z roku 2014 a k „odklánění“ milionových částek...

Vážené soudružky, vážení soudruzi,

dovolte mi, abych využil svého krátkého diskusního vystoupení k několika málo dotazům směřovaným na ty z kandidátů do vedení Ústředního výboru KSČM, kteří své funkce obhajují, tj. ty kteří naší stranu vedli v uplynulém období.

Jako delegátovi sjezdu se mi, stejně jako mnohým dalším, dostal do rukou dokument s názvem „Rámcová smlouva o zajištění služeb v roce 2016“ ve které se Futura Art s. r. o. (dceřiná společnost naší Futura a.s.) zavazuje vyplatit 1 milion korun Marketingovému centru Profil s. r. o. za „zajištění kompletního agenturního PR“ a „prezentaci představitelů KSČM.“ Jedná se tak, dle mého názoru, o velmi závažný dokument, ze kterého by jeden mohl snadno nabýt dojmu, že zde docházelo a dochází k obcházení usnesení Ústředního výboru KSČM z roku 2014 a k „odklánění“ milionových částek směrem k Janě Mrencové a jejím rodinným příslušníkům.

Rád bych se proto obrátil na ty z kandidátů do nejužšího vedení naší strany, kteří v něm pracovali i v minulém období s jednoduchými dotazy:

1. Je podle vás uvedený dokument pravý?

2. Věděli jste o existenci této smlouvy a jí podobných?

3. Souhlasili jste či souhlasíte s touto smlouvou?

Předem děkuji za odpověď na tyto otázky, které, jak jsem přesvědčen, nezajímají pouze mě, ale i další delegáty našeho sjezdu.

 Milan KRAJČA,

delegát IX. sjezdu KSČM, konaného v Praze ve dnech 14. - 15. května 2016,

za obvodní organizaci KSČM Praha 3

(Na položené otázky nikdo z dotazovaných během sjezdového jednání nijak nereagoval a zůstaly tak bez odpovědi. Pouze 1. místopředseda Ústředního výboru KSČM Petr Šimůnek v následném osobním rozhovoru uvedl, že o zmíněné smlouvě nevěděl a o její existenci se dozvěděl jen několik málo dnů před konáním IX. sjezdu KSČM)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama