Milan Krajča

S lidmi pro lidi!
  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,44. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.12.2023 6:03:00

Vláda Petra Fialy patří k nejhorším v naší historii

Vláda Petra Fialy patří k nejhorším v naší historii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výsledkům dvouletého působení pětikoaliční vlády

 Dva roky existence současné vlády ODS, KDU-ČSL, TOP09, STAN a Pirátů bez jakýchkoliv pochyb prokázaly, že tato vláda patří k těm nejhorším v naší historii. Petr Fiala a další členové jeho kabinetu se stali zosobněním nejen asociálnosti, ale i neschopnosti a nekompetentnosti české vládnoucí třídy.

Stávající vláda tupých škrtů má na svém kontě drastické zdražování, pokles reálných mezd, energetickou krizi, rekordní inflaci, výrazný nárůst chudoby, úsilí o destrukci důchodového systému… V zahraniční politice se pak Fialova vláda projevila patolízalskými činy v zájmu Washingtonu a Bruselu, mezi které patří prosazení tzv. obranné smlouvy s USA, týkající se pobytu amerických vojsk na našem území, hanebná snaha o další prodlužování konfliktu na Ukrajině či podpora probíhajícího izraelského masakru v Gaze.

Také z těchto důvodů KSČM Fialovu vládu a její protilidovou politiku co nejrozhodněji odmítá. I proto se její členové pravidelně účastní protivládních protestů a demonstrací, jako byly například ty, které na konci minulého měsíce uspořádaly odbory. Komunisté jsou přesvědčeni, že je nutné udělat vše pro to, aby Fialova vláda co nejrychleji skončila!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama