ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.03.2020 14:49:52

Euthanasie politiky EU

Euthanasie politiky EU

Slovo euthanasie asi nejlépe vystihuje politiku, kterou již několik let praktikuje Evropská unie. To, že pacient ještě zcela nezemřel, zapříčinily jen přístroje, na kterých je napojen. Mozková smrt však, již bez vší pochybnosti, dávno nastala.

I tak se dají popsat poslední kroky čelních představitelů EU a jejich postoj k současné krizi poté, co turecký prezident Erdogan uvolnil stavidla islámské invazi, přestože mu EU platila tučné výpalné. Soudný člověk by na základě evidentních faktů pomohl Řecku vysláním policejních či armádních jednotek, které by nekompromisně hájily nárazníkovou hranici shengeského prostoru. Nikoliv však současné evropské vedení. To se odhodlalo jen k tomu, že řecké vojáky a policisty povzbudí jen svou přítomností. Něco na způsob „besídky Zvláštní školy“.              Bezzubost, slabost a trapnost orgánů EU je dostatečně známá. Avšak to, co se děje v současnosti, je vrchol! Místo toho, aby EU uvalila na Erdogana a jeho režim tvrdé sankce, rozhodla se procházet kolem hraničního plotu na řecké hranici a přemlouvat islámské nájezdníky k tomu, aby se dobrovolně vrátili do svých zemí, v horším případě svých táborů. To, jak budou úspěšní, musí být jasné i absolventovi zvláštní školy.                                        
Evropská unie v přímém přenosu dokládá, že zcela rezignovala na obranu svých hodnot a své identity. Tím jediným, kdo tomu ale může tleskat, jsou jen politické a lidskoprávní „neziskovky“, které si z migrace udělali velice slušný byznys! U nás k takovým likvidátorům naší budoucnosti patří bez vší diskuse Martin Rozumek, vedoucí Organizace pro pomoc uprchlíkům. Tato osoba napsala na svém Twitteru, že Řecko uzavřením svých hranic porušuje mezinárodní právo. A tato organizace a tento pán jsou financováni i z daní nás všech.                               V standartně fungující společnosti by za současné situace, při podobných výrocích zavřeli tohoto pána minimálně do „blázince“. Ne však u nás. My totiž již dávno nejsme normálně fungující společností. To mimo jiné dokládá i značné procento zejména mladé populace, které panu Rozumkovi za podobná slova tleská.                                    Kdo si přečte některé výroky těchto jedinců například na sociálních sítích, musí nutně ztratit veškeré iluze o naší budoucnosti. Tito noví komsomolci se rozhodli za zvuků „Ódy na radost“ zcela přepsat etnické složení Evropy. Tragédií je to, že tyto své záměry ani netají. Tleskají dokonce i takovým extrémistům, jakými jsou němečtí Zelení, kteří s jásotem očekávají dobu, kdy bude většina obyvatel Evropy neevropského původu.

Tito lidé neberou žádný zřetel na většinové mínění populace a i přes zjevný odpor obyvatelstva, pokračují ve své devastační činnosti, při které pomáhají instalovat muslimského Trojského koně pod naše okna.                                Evropská unie místo aby jim v tom bránila, stále více a více ustupuje těmto nevoleným šílencům, čímž popírá demokratické principy, na kterých údajně hodlala vždy stát!                                                                                        Žijeme v době, kdy již není čas na plané žvanění, A to platí jak pro představitele umírající Evropské unie, tak i pro naše vládní představitele. Premiér Babiš by měl (pokud mu jde opravdu o tuto zemi) urychleně stáhnout naše vojáky z různých pochybných misí a využít je k ostraze hranic našich nebo těch, kteří jako první a doposud jediní, zadržují Erdoganem podporovanou muslimskou invazi. Pokud to neudělá a dál jen bude alibisticky chlácholit občany této země, ti jednoho dne otevřou oči a nepomůže ani zvýšení důchodů, jízdné zdarma a sladká kobliha.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama