Natálie Vachatová

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.05.2021 16:50:00

Rozdíl mezi dezinformací, konspirací a realitou? Pět měsíců

Rozdíl mezi dezinformací, konspirací a realitou? Pět měsíců

Komentář na facebookovém profilu ke snaze o zavedení covidpasu.

My si pamatujeme.

Firma Semantic Visions, která stojí za mnoha pofidérními projekty s pochybnými výstupy, zařadila loni covidpasy mezi dezinformace, které může hlásat jen konspirátor s proruským narativem.

Nebyla sama. Krom Vrabela i Čeští elfové nedávno upozorňovali ve svých reportech na ty, co píší o covidpasech. Protože dezinformace. Protože nesmysl. Reportovali to, hlásili, spolupracovali s Centrem proti terorismu a hybridním hrozbám. Ta legrace se Semantic Visions stála vládu 100 000 korun.

Dokonce i Věra Jourová 20. ledna 2021 řekla: Covidpasy URČITĚ zavádět nebudeme. Nejde prý podmiňovat podobné věci nějakými bonusy pro jedny, a nevýhodami pro jiné. Ale to byl leden, že ano.

Patřím mezi ty, co si velmi dobře uvědomují, že v našich reáliích chodit na fotbal, do kina, do fitka není bonus. Že jet na dovolenou a bydlet v hotelu není bonus. Že mít možnost najíst se v restauraci není bonus. Žít normálně v České republice není a nemá být bonus.

Covidpasy nejsou součástí normálního světa, omezovat svobodu projevu není součástí normálního světa, dělat z lidí občany první a druhé kategorie není součástí normálního světa.

Covidpasy se zavádí. Co byla před pěti měsíci dezinformace, je dnes holý fakt. Stačilo si jen počkat. Na kolik takových faktů ještě čekáme?

Ministerstvo zdravotnictví společně se Semantic Visions a Centrem pro cosi ty covidpasy vzaly a prostě je z dezinformací jen vymazaly. Ale my si pamatujeme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama