Občané městu, město občanům

"OMMO.... ejhle, člověk!"
  • OMMO
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.03.2019 14:30:11

H. Svobodová (OMMO): Kdyby nebyl pan poslanec V. Klaus ml.

H. Svobodová (OMMO): Kdyby nebyl pan poslanec V. Klaus ml.

bývalým ředitelem gymnázia

 

tedy člověkem pohybujícím se také ve školství, mohli bychom nad "bezuzdností" jeho a jemu podobných politiků v naší vrcholné politice - po letech zkušeností - mávnout rukou. Tenhle pán ale si na podobných výrocích a způsobech zřejmě snaží stavět i kariéru budoucí. O čem je řeč?

Tento pán měl podle záznamů na jednání sněmovny prohlásit:

"Projednáváme něco, co občané ČR nechtějí. To je nařízení EU, to sem přilítlo a my tu zoufale teď hledáme, jak to zmírnit. Mně to připomíná, jak když jsme židovský výbor, který má vypravit transport a my jen tak rozhodujeme, že ty nemocné ženy ještě nepošleme a ty půjdou až příštím vlakem, a jinak děláme to, co nám řeknou," prohlásil na plénu Sněmovny poslanec za ODS Václav Klaus ml.

Jaké mohou být motivy jeho vyjádření:

  • politické - tedy jeho budoucí kariéra - ať už ODS propadne podobným "duchaplnostem" nebo se V. Klaus ml. bude chtít posunout jinam, tedy i výš
  • mentální - prostě je to úroveň poslancova myšlení a smýšlení

  • psychologická - to, když se podíváte na archetypální význam některých výrazů a signálů a začnete pátrat po jejich anamnéze.

Každopádně tuhle zemi táhne pár osobních příkladu, jak vidno i výše uvedený, které prý stojí za to následovat. Jen snad nestojí za to ptát se, kam že nás to vlastně vedou. A zcela určitě - až budeme konečně přesně tam - ptát se, kdo za to může.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama