ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.11.2014 15:32:13

Ex-hejtman dostal od spolustraníků výnosnou trafiku

Ex-hejtman dostal od spolustraníků výnosnou trafiku

Sociální demokraté se umějí o své věrné ovečky postarat. Bývalý hejtman Josef Řihák se nestal senátorem, tak dostal od svých spolustraníků pěknou trafiku. Středočeští radní ho jmenovali předsedou krajské komise pro majetek.

Funkce s platem kolem 55.000 korun hrubého je pěkný flastřík na ex-hejtmanovu bolístku z neúspěchu v senátních volbách. Takový postup je nepřijatelný, protože jde o trafiku, kterou financují daňoví poplatníci. 
Chce-li ČSSD takto zaopatřovat bývalé špičkové politiky, ať to dělá v Lidovém domě za své prostředky! Neděje se to totiž poprvé, ČSSD udělala z komise pro majetek zaopatřovací místo pro své bývalé hejtmany. 
Placenou funkci její předsedkyně dříve zastávala i někdejší sociálnědemokratická hejtmanka Zuzana Moravčíková, která po odchodu Řiháka z vedení kraje obsadila uvolněné místo v krajské radě a stala se náměstkyní pro investice. Moravčíková se v minulosti dostala do čela komise, když pro ni nezbylo místo v krajské radě. Původně byla tato funkce neuvolněná, při jmenování Moravčíkové se to změnilo.  
Vyjádření ředitele krajského úřadu Roberta Georgieva o tom, že plat šéf komise pro majetek je tabulkový a že odpovídá tomu, že tato práce vyžaduje značné nasazení, je nejen alibistické, ale hlavně úsměvné.


Více zde: http://www.hora2014.cz/products/ex-hejtman-dostal-od-spolustraniku-vynosnou-trafiku/


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama