ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.07.2014 10:25:07

Hnutí Otevřená radnice - Radniční zpravodaj k reklamě vybraných osob?!

Hnutí Otevřená radnice - Radniční zpravodaj k reklamě vybraných osob?!

Radniční zpravodaj využívat ke skutečnému informování občanů a ne k reklamě vybraných osob z vedení města.

„Starosta Novák otevřel za potlesku rodičů dětské hřiště“, „ Radní Vomáčková přestřihla pásku k rekonstruované cyklostezce a hned zajela rekord“. 

Že jste už někdy podobné PR titulky viděli, akorát si nemůžete vzpomenout kde?

 Napovíme Vám, jsou články z radničních zpravodajů, které Vám každý měsíc chodí bezplatně do poštovní schránky. Vedení města je pohodlně využívá k propagaci sebe sama, aniž by dávalo jakýkoli prostor opozici a psalo o skutečných problémech a relevantních tématech. 

Tištěné měsíčníky mnohdy na křídovém papíře slouží  tak jen jako nástroj na vylepšení preferencí koaličních stran a jejich představitelů. Ba co je ještě horší, jsou hrazeny z prostředků obecního rozpočtu, protože ne vždy pokryje příjem z inzerce náklady na redakci, tisk a distribuci.  

Jsme toho názoru, že radniční zpravodaj má ve veřejném povědomí své místo, nechceme jej zrušit, ale budeme závazně prosazovat, aby všem subjektům v zastupitelstvu byl poskytnut stejný prostor k vyjádření.





Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama