Oto Brázdil

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.11.2016 12:06:07

Pravda a lež

Pravda a lež

"ROVNOST"

Dobrý den Všem,
Včera byl státní svátek 17. listopadu a mě k němu napadlo pár slov o které bych se chtěl s Vámi podělit. První co mě napadlo, že dnešní svět je hodně ve zmatku. Lidé v něm jsou právem pobouření a už jen nevědomí člověk nebo šípková Růženka nechápe, že jsme uprostřed změn dnešní současné civilizace. Ano, je to bez pochyb nová cesta, protože současná civilizace se ze všeho vydala až přežívá jen díky dluhu, který bere z budoucnosti.
Na rovinu média nesleduji a raději hledám informace na internetu, kde je možnost si porovnal obě strany, které dnes usilují o budoucí vládu nad světem. Na jedné straně státy a na druhé straně globální kapitalismus, který bohužel nebo snad i bohu dík funguje na zisku kapitálu. Proč bohu díky? No, peníze dělají, peníze jen když jsou v oběhu. Peníze, které nemají za sebou reálnou hodnotu, už jsou bezcenné a přestává být o ně zájem. Takže proto se dnes točí kola tiskáren a chrlí nové peníze bez hodnoty, aby sebrali hodnotu budoucí. Vše co lidé vytvoří v budoucnu, vymění za bezcenné papírky, které jim dají falešný pocit jistoty, že si za ně můžou pořídit vše, po čem touží a že  jim zajistí lepší budoucnost a hlavně zajistí štěstí. Co je to štěstí? No jen muška zlatá... Ne, vážně lidé ho hledají a chtějí ho. Já to chápu, ale co nechápu, proč se nechají zaslepit reklamou a vším co jim říká, že štěstí je když si pořídí toto, žije takto atd.. Všem kdo čtete tyto moje řádky rád, předám tajnou informaci a to kde skutečné štěstí se nachází.
Skutečné štěstí je ve Vás samotných, je to stav Vaší mysli, takže jen Vy samy si můžete zajistit, že budete šťastný. A co je na tom všem nejlepší, že Vás to nemusí vůbec nic stát, peníze, auta, oblečení, jídlo nic z toho nepotřebujete. Stačí jen Vaše mysl. Stanovte si malé a snadné cíle, třeba že když se ráno probudíte, tak už to je důvod být šťastný, protože je na světě mnoho lidí, kteří se už ze spánku nikdy neprobudí. Stihnete v klidu a v čas jít do práce nebo do školy? Super, protože už tu máme další důvod být tento den šťastný. Na zastávce vám ujel autobus? Wow, není to důvod být nešťastný to Vám jen vesmír, říká, zítra vyjdi o něco dřív. Jupí, to je skvělé, že mi vesmír pomáhá, tak proč bych měl být naštvaný nebo nešťastný z toho, že mi ujel autobus. Jsem tady a teď, zítra pokud budu mít šanci něco změnit tak mám svobodnou vůli a důvod být šťastný. Celý den lze být šťastný, vše co je negativní, lze obrátit v dobré. Berte, že je to výzva pro nový den co bude zítra a pokud se toho dožijete, tak máte důvod být šťastný.
Proč jsem se tak najednou rozepsal o štěstí, když v názvu je "Rovnost"? Sám neví, snad jen jsem si uvědomil, že opravdu skutečně šťastný člověk, který štěstí vidí ve všem okolo sebe, je i součástí všeho. Takový člověk je svobodný a nedá se snadno manipulovat jako dnešní většina lidské populace. Takový člověk, který žije v jednotě s okolím, je nesobecký a žije pro jednotu. Jednota, jeden provaz, jeden směr... vše může fungovat, ale musíme si být vědomi, že jsme si všichni "rovní".

Východ nebo západ, je to jedno! Vše je jen o úhlu pohledu… Je důležité si uvědomit, kdo jsme a až pak zjistíme kde je naše místo. Já osobně jsem Čech, Slovan a jsem hrdý za svoje předky, co všechno dokázali. Na druhou stranu jsem smutný, jak snadno za pár bezcenných papírků jsme se vzdali svobody a přestali jsme naslouchat srdci, přírodě a vlastnímu zdravému (selskému) rozumu.

Když jsem u zdravého rozumu, tak nechápu některé rádoby vůdce dnešní doby, kteří rádi na internetu píšou co všechno je dnes špatně a za co všechno může „Komunismus“ u nás a co máme dělat, aby znova nenastala ta zlá a špatná vláda lidu. Mnohdy tito lidé popisují, že dnes je v Evropě nebo dokonce v celém západním světě „Neomarxismus“, který staví na myšlenkách Karla Marxe, někdy i Friedricha Engelse a Vladimíra Iljiče Lenina. A, aby toho nebylo málo tak zbytek článků popisují, jak by měla společnost vypadat a jaký směrem se má dát naše civilizace. Přiznám se, je mi až smutno, když čtu tyto články, protože přesně popisují budoucí společnost / civilizaci, která je na základech myšlenky a idey Komunismu (společné vlády a života).

"Komunismus (z latinského communis = „společný“) je politická ideologie, požadující společné vlastnictví a odmítající třídní rozdíly mezi lidmi. Její zastánci se označují jako komunisté. Dále se tak označuje uspořádání společnosti, jehož dosažení komunisté prosazují, a někdy i komunistický režim, tedy politický režim států ovládaných komunistickými stranami." - Komunismus jako myšlenka a idea je postrach vládnoucích elit, protože pokud by někde a někdy na planetě nastal, tak skončí jejich vláda a lid si bude vládnout sám. Je smutné, že mnoho lidí tuto myšlenku a ideu zcela milně odsuzují jen proto, že jim někdo řekl, že komunismu zde byl a byl špatný!!! Je to falešná propaganda a záměrné ovládaní mas lidu. Kapitalismus vytvořil i krásný název pro tuto manipulaci a to démonizace nepřítele. Je mi líto těchto lidí, že neposlouchají raději svoje srdce a neřídí se zdravím selským rozumem. Smutné je, že si to lidé neuvědomují a jdou proti tomu, co chce jejich srdce.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Komunismus

PS: skutečný Komunista je ten, který si uvědomuje, co znamená "Komunismus" a prosazuje ho! Soudruzi, přátelé, ROVNOST a ne třídní rozdíly, to je ten kámen úrazu, který rozbil nejen vaší pračku, ale i budování společnosti socialistické a znemožnil tak zatím přechod k civilizaci, která bude stát na základech Komunismu! Mimochodem rovnost hlásal i Ježíš, takže není to nic nového a jen ryze komunistického. Rovnost si přeje 95% procent populace planety včetně lidí! Tak a teď mi někdo řekněte, proč to lidé sabotují a jdou proti sobě. Proč netáhnou za jeden provaz a jedním směrem! Přeji Vám všem krásný zbytek dnešního dne i zbytku týdne.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama