PaedDr. Alena Gajdůšková

Vždy na Vaší straně!
  • SOCDEM
  • Zlínský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.04.2018 9:49:43 - Verča F.

cenzura

Můžete mi prosím vysvětlit, jak je možné, že byly hromadně z neznámých důvodů blokovány stovky či tisíce mailů? Vám to přijde v pořádku? A nemá náhodu Bakala něco společného s TOPkou? Opravdu to dotáhnete do konce a prošetříte? Vždyť to jsou praktiky jak za minulého režimu. A také by mě zajímalo, proč na schůzi výboru, která byla údajně veřejná nebyl vpuštěn novinář PL, ale jiní ano? To je podle vás fér? Proč by se ,,obvinění" nemohl vyjádřit a bránit? - https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Proc-tu-neni-Bakala-Poslanci-resili-kauzu-blokace-nevhodnych-webu-Redaktorum-PL-zakazali-vstup-Do-veci-se-vlozil-policejni-exprezident-533451

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2018 13:40:28 - PaedDr. Alena Gajdůšková
Dobrý den,

s žádostí o vysvětlení o blokování mailů se budete muset asi obrátit na někoho kdo o tom ví více než já i v technické oblasti.  Nicméně v obecné rovině - naš Ústava garantuje svobodu slova. Ústava i další zákony mluví také o zákazu propagace nasílí, nenávisti, atd.  a musí mít možnosti porušování  zákonnosti i v této oblasti postihnout.
K účasti na jednání ve sněmovně muíte vědět, že jednání výborů jsou  veřejná  a má tedy na jeho jednání přístup kdokoliv.  Jednání podvýborů, které jsou zřízeny k řešení konkrétních specifických oblastí, jsou koncipovány jako platforma pro odborné diskuze a jsou neveřejná. Účastnit se tedy mohou jen členové podvýboru, případně hosté jednání.