Pavel Matějka

ZDRAVÝ ROZUM
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.04.2021 18:34:27

SNAD JEŠTĚ I MŮJ NÁRODE …

SNAD JEŠTĚ I MŮJ NÁRODE …

Stop „naší“ vládě, která již není a ani nebyla naší vládou ale pouze prodlouženou rukou EU, NATO a USA a jejich zájmů. Odmítám respektovat vládu, která nás zatahuje do nebezpečné hry!

 

Stop „naší“ vládě, která již není a ani nebyla naší vládou ale pouze prodlouženou rukou EU, NATO a USA a jejich zájmů. Odmítám respektovat vládu, která nás zatahuje do nebezpečné hry! Hry, která nerespektuje naše zájmy ale jen a pouze zájmy NWO a Bilderbergu!

Národe jsi opravdu tak naivní nebo hloupí?

Stratil jsi snad rozum i poslední zbytek hrdosti a sním i pud sebezáchovy?!

Díky NATO a jejich krvavé politice, kterou není nic jiného než rabování, znásilňování a ničení funkčních státu a jejich systémů pod rouškou zavedení demokracie po niž přichází jen chaos a zmar!

Děkuji, nechci být součástí této teroristické organizace, která bere svobodu lidem a ničí jejich zřízení které se liší od jejich představ.

Tak jako každá rodina, má jiný životní styl, tak i národy a státy mají své životní styly, tradice, historii a preference. Neničme to, co je jiné. Právě v různorodosti je krása, která není nudnou jednotvárností.

Proč cestujeme? Proto, že chceme vidět něco jiného!

Svět se nezbláznil ale koná dle několika málo „vyvolených“, o to víc mne mrzí, že se „naše“ vláda stala vládou loutek a svých vlastních zájmů. Taková vláda se neodvolává. Takovou vládu je nutné svrhnout a zabránit tak ničení historie, tradic a samotného národa!!!

Nenechme se v táhnout do války! Do války, která nemá za účel nic jiného, než hamižnost po bohatství a moci nad jinými státy, zotročení národu a získání levné pracovní síly!!!

Jsem Čech, jsem Slovan a jsem na to hrdý! Svou vlast miluji a ctím historii.

Vy, kteří jste zapomněli, kým jste, vás je mi líto.

Váš, Pavel Matějka.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama