PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.09.2022 4:31:00

Strach z naší společné síly roste, zbabělé lháře už musí stihnout trest

Strach z naší společné síly roste, zbabělé lháře už musí stihnout trest

Reakce na facebookovém profilu na zfalšování předvolebních plakátů

 Oč víc je jako na dlani, že nám poroučí vláda národní zkázy, tím víc se jí snaží krýt záda i ničemní lháři. Jeden z nich zfabrikoval můj domnělý plakát, na němž prý volám po připojení naší země k Rusku, a šíří jej po sociálních sítích. Zdání věrohodnosti mu má dodat grafika, ukradená z mých skutečných letáků, plakátů a dalších prezentací.

Zbabělec, jak už to bývá, se skrývá v anonymním přítmí. Není to zdaleka první podvrh, který mne má zhanobit. Zákeřnou insinuaci, lživě mi připisující útok na svrchovanost mé vlasti, však už mlčením přejít nelze. Proto jsem požádal svého právního zástupce v plné moci, aby podal trestní oznámení na neznámého pachatele.

V dobré víře, že pachatel podlých pomluv tentokrát spravedlnosti neunikne.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama