PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.05.2022 8:36:00

Vrtochy politikářů, nebo zájmy vlastní země?

Vrtochy politikářů, nebo zájmy vlastní země?

Komentář na facebookovém profilu k řešení energetické krize

 Napřed si vyjasněme, dřív než bude pozdě, čím se budeme řídit. Vrtochy politikářů, nebo fakty a zájmem vlastní země? Pro mě vždy bude platit zadruhé. A tedy stanoviska skutečných expertů z branže, kteří se nikomu nezaprodali. Lidí formatu Aleny Vitáskové, Ivana Noveského či Vladimíra Štěpána. Ti se shodují zcela jednoznačně i naprosto fundovaně, že energie z jiných zdrojů, než odkud je máme desítky let, budou mnohem dražší, a navíc i v objemu, pokrývajícím jen zlomek našich potřeb.

Stále včas varuji před pohromou, do níž by to srazilo miliony domácností i většinu naší ekonomiky. Dostatek energií za ceny, jež tomu předejde, je k mání i dnes, a ne že ne. Logicky ovšem jen pro země, řízené kvalifikovanou a odpovědnou státní mocí. Taková vládne i některým členům EU. Včetně zásobovaných mixem energií z různých zdrojů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama