PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.05.2019 9:40:57 - občan-důchodce

Čt, její ředitel a nezávislost.

Dobrý den pane poslanče, kdy se budete v parlamentu konečně věnovat ČT a jeho řediteli. Kdyby jste si nechali udělat průzkum, zjistili by jste, že určitě více než 60% občanů nechce platit poplatky a chce vyměnit toho arogantního ředitele, který nemá žádnou pokoru vůči občanům, kteří ho platí. Nebo to je snad už jeho televize? Až vyjdou do ulic občané, tak se budete divit. Proč při televizních debatách toto téma nikdo neotevře nebo nezmíní. Jednání ředitele, který neuznává ani Vás jako poslance a PS je přece na odvolání. A jak si může dovolit vykřikovat, že občanům není nic do toho, co se platí z jejich poplatků. To už hraničí s autoritářstvím.
Zdravím

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2019 12:29:29 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Poslancem nejsem. A už víc než rok ani členem vedení KSČM. Tím víc souhlasím se vším, co rozhořčuje zdaleka nejen Vás. Až by lidé skutečně vyšli do ulic a pustili se do rozhodného boje za návrat ČT do role, která jí přísluší, budu první, kdo tam vyrazí a udělá vše pro to, aby nezůstalo jen u pouličního protestu. Zatím se o to snažím i energickou podporou petice za návrat ČT do rukou koncesionářů, kterou organizuje Asociace nezávislých médií. Souběžně s peticí za to, aby ČR poskytla politický azyl Julianu Assangeovi, zakladateli WikiLeaks. Tedy skupiny, která viníkům zvěrstev nemyje špinavé pracky, ale odhaluje je před světovou veřejností. I za cenu, že jejímu lídrovi hrozí skandální perzekuce. Ne-li i trest smrti, požadovaný řadou papalášů našeho "strategického spojence".