PhDr. Marek Ženíšek, Ph.D.

  • TOP 09
  • Plzeňský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.05.2014 13:41:37

Postoj vlády k NATO je postoj kryptokomunistů

Postoj vlády k NATO je postoj kryptokomunistů

V reakci na diskutovaná vyjádření ministra obrany Martina Stropnického jsem dnes Poslanecké sněmovně navrhl, aby přijala poměrně jednoduché usnesení.

“Poslanecká sněmovna Parlamentu České republiky prohlašuje, že je připravena podpořit kroky severoatlantické aliance a plnit svoje závazky vyplývající z alianční smlouvy, a to včetně vytvoření podmínek pro případné společné akce vojsk a jejich umístění na území ČR.”

Bohužel, hlasy vládní koalice byl můj návrh zamítnut.

Zatímco v jiných zemích se tak vede férová debata o tom, zda nebýt aktivní a nepožádat o rozmístění aliančních vojsk na svém území, u nás je strach dokonce schválit usnesení, které jen kopíruje to, v co nás zavazuje alianční smlouva. Postoj vládní koalice je tak postojem kryptokomunistů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama