Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.12.2018 12:39:00

Čas na rezignaci ministryně Dostálové právě nastal

Čas na rezignaci ministryně Dostálové právě nastal

Komentář předsedy ODS ke kauze ministryně pro místní rozvoj Kláry Dostálové

 Chceme se tímto zeptat předsedy vlády, zda v případě podezření na klientelistické vazby okolo ministryně pro místní rozvoj Dostálové není čas jednat. Chceme se zeptat paní ministryně, zda nemíní kvůli závažným podezřením rezignovat, či zda považuje za normální setrvání ve své funkci.

Chceme se zeptat médií, odkdy není takováto situace vážné a důležité téma? A zda opravdu budeme tolerovat a považovat za samozřejmé, že osoba podezřelá z klientelistických vazeb sedí ve vládě a řeší otázky konfliktu zájmů předsedy vlády obviněného z dotačního podvodu?

Dnes už ani domovní prohlídka u hlavní podezřelé povolená soudcem není důvod k rezignaci? V době, kterou pan premiér nazývá Palermem, stačilo k rezignaci na post ministra mnohem méně. Podle nás doba k rezignaci ministryně Dostálové právě nastala.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama