Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.12.2015 18:45:04

Vláda potvrdila, že jejím jediným cílem je budovat klientelistický socialismus

Vláda potvrdila, že jejím jediným cílem je budovat klientelistický socialismus

Vláda nepodpořila náš návrh na odložení zavedení kontrolního hlášení DPH. Požádáme o svolání mimořádné schůze Sněmovny.

Vláda na svém dnešním zasedání nepodpořila novelu zákona o DPH, kterou předložili poslanci Občanské demokratické strany a která má za cíl odložit zavedení kontrolního hlášení o jeden rok, tj. na 1. 1. 2017.

Vláda tak potvrdila, že jejím jediným cílem je budovat klientelistický socialismus, který bude trestat aktivní a poctivé podnikatele. Ani negativní stanovisko vlády nás však neodradí od toho, abychom se pokusili kontrolní hlášení odložit o rok, který chceme využít ke zrušení tohoto škodlivého opatření. Již tento týden proto požádáme o svolání mimořádné schůze Sněmovny, na níž bude náš návrh na odložení kontrolního hlášení projednán.

Petr Fiala
předseda ODS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama