RNDr. Jana Plamínková

  • STAN
  • Praha-Slivenec
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.10.2016 15:17:00

Další ulice v Suchdole budou napojeny na kanalizaci

Další ulice v Suchdole budou napojeny na kanalizaci

Rada hl. m. Prahy schválila uzavření smlouvy na vybudování další etapy kanalizace v Budovci v městské části Praha – Suchdol. Vítězem veřejné zakázky se stala společnost Alstap, s.r.o., s nabídkovou cenou 33 222 883 Kč bez DPH.

 Předmětem veřejné zakázky je výstavba gravitačních uličních stok a veřejných částí přípojek k jednotlivým nemovitostem. Jedná se o stoky v ulici Kamýcká, Lysolajská, Budyňská, Výjezdní, Suchdolská, Májová, Osvobození a Stehlíkova.

„Splácíme tak dluh vůči lidem, kteří ani v 21. století v hlavním městě nemají kanalizaci. Suchdol je jedna ze tří oblastí města, kde je dosud hodně lidí bez této základní civilizační vymoženosti. Díky této akci bude kanalizace vybudována pro několik set obyvatel,“ uvedla radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama