RNDr. Jana Plamínková

  • STAN
  • Praha-Slivenec
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2015 11:50:00

Historický sad Třešňovka v Hrdlořezích znovu ožije

Historický sad Třešňovka v Hrdlořezích znovu ožije

Městská rada hlavního města Prahy schválila záměr na realizaci veřejné zakázky "Revitalizace vrchu Třešňovka" a jmenovala komisi pro otevírání obálek s nabídkami uchazečů o tuto zakázku.

  „Známá Třešňovka, ležící na vyvýšenině nad  Hrdlořezy, patří mezi lokality, které si zaslouží obnovu. Měla by opět sloužit jako veřejná zeleň a Pražanům, zejména z okolní zástavby, jako místo k odpočinku a rekreaci,“ uvedla radní hl. m. Prahy Jana Plamínková. „Revitalizace zahrne přibližně deset hektarů sadu, který je v současné době znečištěn skládkami, je velmi zarostlý, obtížně průchozí a veřejností je kvůli tomu málo využívaný. Především bude zapotřebí celkový úklid, dále úprava současných porostů, počítá se s vysazením nových vysokokmenů třešní a také budou upraveny stávající cesty a pěšiny,“ dodala radní Plamínková (STAN).

Projekt, jehož předpokládaná hodnota je cca 4 miliony korun bez DPH, bude město financovat za pomoci dotace z Operačního programu Praha – Konkurenceschopnost.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama