RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.10.2019 7:32:00

Do zcela nedomyšleného rozhodnutí se zamotal i náš premiér

Do zcela nedomyšleného rozhodnutí se zamotal i náš premiér

Komentář na facebookovém profilu k výrokům amerického prezidenta Donalda Trumpa

 Výrok o "nepřekonatelné moudrosti" a "zničení ekonomiky" od člověka, který kontroluje největší vojenskou sílu světa, vskutku děsí.

Možná i proto známý americký profesor historie Timothy Snyder (na seznamu) zmínil, že není jasné, že Donald Trump bude nejen presidentem, ale i "jen" nominantem Republikánů.

Neměli bychom zapomenout, do zjevně zcela nedomyšleného rozhodnutí amerického presidenta, které může stát spoustu životů a může vést k vzniku dalších konfliktů, se zamotal i nás premiér (a ukázal tím své "schopnosti"). Ten se nejprve chlubil, že s presidentem Turecko o této možnosti z pověření V4 jedná, pak se ukázalo, že pověření nemá, a nakonec se dobral k odmítnutí invaze. S tím si ani pan Prchal neporadil, akorát, jen málokdo u nás tutu vážnou chybu zaznamenal.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama