RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.09.2021 16:57:00

O co vše jde?

O co vše jde?

Komentář na facebookovém profilu k volbám do Poslanecké sněmovny

 Volby rozhodnou o spoustě velkých věcí na další léta naší země. A také o mnoho více věcí o něco menších. A toto je jedna z nich.

Není vůbec překvapivé, že Jarmarky SPD jsou zásobovány velkými zemědělsko průmyslovými podniky. Je to úplně logické. Po mnoha letech (drtivé výhry farmářsko průmyslové lobby) se přinejmenším dvě opoziční koalice jasně hlásí k zastropování zemědělských plateb a předpokládám též nezneužívání peněz na rozvoj venkova pro přilepšení stamilionových firem.

Je samozřejmé, že vláda, kterou by sestavil Andrej Babiš s SPD a KSČM toto neudělá. A pojistit si v tomto hlas neprediktabilních Okamurovců je pro příjemce unijních milionů velmi dobrá investice. Doufám, že tento průhledný kalkul nakonec neuspěje a my se dobereme (bohužel, nikoliv vrátíme) k opravdové podpoře malých zemědělců, jejichž prosperita je zásadní pro rozvoj venkova a též možnost volby spotřebitelů v obchodech.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama