RNDr. Martin Lang

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2016 17:17:32

Je načase poděkovat

Je načase poděkovat

Je čas poděkovat. Všem voličům, kteří ke krajským volbám přišli. Všem, kteří si uvědomili, že kraje mají nad spoustou věcí až neuvěřitelnou moc. Nejvíc pak chci poděkovat voličům ODS v Plzeňském kraji.

 Děkuji všem, kteří si našli čas a ke krajský volbám se dostavili. Těm, kteří už pochopili, že kraje, ač je pokládám za mnohem horší a občanům vzdálenější řídící instituce, než byly někdejší okresy, bohužel řídí život okolo nás. Jsou to ony, kdo ovlivňují mj. školy, stav silnic a drah, ochranu či devastaci přírody i kulturní dění. Jsou ale tu - jako někdejší úlitba pro vstup do EU - a musíme s nimi počítat.

Mé poděkování patří především voličům ODS. Je docela milé zjistit, že po době, kdy si člověk připnul placku ODS na košili a málem dostal na chodníku po hubě, jsou pryč. Teď je jenom na nás, aby příznivců ódéesky přibývalo. Na nás, kteří pracujeme tak říkaje v první linii. V terénu, na obcích, v regionu. Zaplať Bůh, nejsme one-man party, ani nejdeme slepě za vedením.

Konečně, ne však nakonec, se sluší, abych poděkoval všem, kteří mi věnovali kroužek u jména na kandidátce (ač jsem se, kupodivu, na kraj nedostal :-)), totiž volební preferenci. Je to moc milé a já mohu toliko slíbit, že se svým zásadám, tak jako v minulosti, tak i do budoucna, nehodlám zpronevěřit. Dál budu stát na zásadě, že se k sobě máme chovat slušně, ač na to či ono máme jiný názor. Dál si budu dělat legraci z lidské hlouposti a omezenosti, ale v to počítat i svoji vlastní osobu. Protože budeme-li všechno, včetně sebe brát smrtelně vážně, pak ta smrt přijde, ať už obrazně, nebo reálně myšleno. Dál budu usilovat o slušné chování vůči přírodě, krajině a kulturnímu dědictví. Ámen... :-)       

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama