RNDr. Petr Nečas

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.04.2013 17:25:00

Nejméně špatným řešením je zrušení celého projektu sKaret

Nejméně špatným řešením je zrušení celého projektu sKaret

Premiér Petr Nečas se dnes na tiskovém brífinku po setkání se zástupci Asociace poskytovatelů sociálních služeb vyjádřil také ke kartě sociálních systémů.

Paní ministryně změnila názor, který měla na jednání, které jsme vedli před jistou dobou spolu na Úřadu vlády. Samozřejmě si vyslechnu její argumenty proč změnila tento názor. Stranický příkaz jdoucí ze stranické centrály nepovažuji za relevantní důvod ke změnění věcného, odborného názoru a zatím vše nasvědčuje tomu, že se o nic jiného nejedná než o záležitost, která má v podstatě stranický, nikoliv odborný charakter. Odmítám v rámci tohoto problému tomu dávat jakékoliv stranické zabarvení.
Tady je vážná věc. Byl spuštěn systém, který měl něco garantovat, poskytování určité služby, ten systém toho není schopen. Naopak věci, které jsou naprosto zbytné, tak jsou dávány jako důvody existence a pokračování tohoto programu a jsou hledány důvody umělé, zástupné, aby mohl pokračovat. To není racionální stanovisko. To stanovisko má být odborné. Nehledáme dobré řešení, já jsem mnohokrát řekl, že ze špatných řešení vybíráme to nejméně špatné a já na svém názoru, že tím nejméně špatným řešením je ukončení tohoto projektu, nemám důvod cokoliv měnit.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama