RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.09.2020 17:00:09

Nabídky virtuální reality a amaterismu snad neosloví…..

Nabídky virtuální reality a amaterismu snad neosloví…..

propagační materiály končí ve sběru, kde asi skončí hlasy voličů?

Ano, 2. a 3. října 2020 jsou krajské volby. Kandidující subjekty, resp. ti co v jejich "dresech" si jdou říci o hlasy voličů se předhánějí nejen ve slibech, ale zejména ve výzvách voličů volit právě je. Nechci, aby to snad vypadalo jako paranoia, ale nemohu si pomoci, abych opět neupozornil na nabízenou virtuální realitu a v podstatě vlastní hloupost kandidátů rádoby nového subjektu složeného ze "starých zkušených kvádrů" (pardon „kádrů“), kdysi se k moci dostávajících na kandidátkách jiných subjektů. Ano tušíte správně jde o LEPŠÍ SEVER jsoucí zahalený do koalice UFO+ProMost (já bych dodal + zakuklenci z ČSSD). Z přiložené foto prezentace z do domácností dodávané propagace, která v našem vchodu skončila komplet v papírovém odpadu (krom jednoho výtisku pro studijní účely 🤔) je zřejmá virtuální realita a amaterismus, hraničící s hloupostí.

Osm kandidátů LEPŠÍHO SEVERU na koaliční kandidátce se prezentuje řešením problémů, které na druhé straně dehonestuje a odmítá. M. Klika se prezentuje "posílením policie v ulicích", ale o počtu policistů v ulicích nerozhoduje kraj. V. Nechybová „chce pomáhat obcím zavádět bezdoplatkovou vyhlášku“  a zřejmě „si to rozdá“ v litém boji s několika judikáty soudů k problematice vydávání obecních vyhlášek. J. Paparega chce "zakládat krajskou agenturu pro sociálně vyloučené lokality", když před tím statutární město Most, kde je primátorem, odmítlo součinnost s centrálním orgánem Agenturou pro sociální začleňování, mající nepochybně mnohem více zkušeností z této činnosti. J. Franta odvážný odborář „zařídí, aby více peněz z uhlí zůstalo v regionu“. Zřejmě se domnívá, že kraj má gebíry na systém daní a finanční výtěžnosti z dobývacích území. V. Raška „dotlačí vládu, aby navyšovala investice do Ústeckého kraje“. Tak na ten velký a jistě silný buldozer se můžeme všichni jen těšit, když na druhé straně toto uskupení volá jedním dechem po tom, aby vláda do toho kraji nekecala a zároveň, aby se polepšila a řešila problémy i v a za kompetenci kraje. E. Džumanová „podpoří energetické využití odpadu po vzoru Skandinávie“, ale jinak je uskupení proti podpoře a využívání alternativních zdrojů energie a někteří v jejich řadách i proti výstavbě spaloven. L. Konečný je sice mistrem světa v boxu, ale na to, aby „připravil stavbu sportovní multifunkční haly v Ústí nad Labem“ nemá nejen potřebné znalosti, ani kompetence. Ovšem perlou perel je slib posledního z prezentovaných na uvedeném propagačním materiálu LEPŠÍHO SVERU J. Veselého, který svou veselostí dělá čest jménu autora slibu – „udržím nemocnice v každém krajském městě“. Čtete dobře „v každém krajském městě“. Buď má Ústecký kraj více než jedno krajské město, nebo hodlá věkem přes 70. let perspektivní předseda představenstva Krajské zdravotní, a.s. expandovat do zdravotnictví dalších krajů, anebo jde jen o amaterismus v neřešení korekce propagačních textů a vloudila se chybička a místo krajů, mělo být okresů, že? Ať tak či tak, kluci a holky sešlí se v LEPŠÍM SEVERU, stačilo a nechte toho. Ústecký kraj a jeho občané, by si po dvou volebních obdobích, kdy byl kraj řízen podobnými borci, zasloužili více méně amaterismu, více profesionality, méně virtuálních řešení reality, více skutečně řešených problémů. Věřím, že nabídka virtuální reality a amaterismu snad opravdu voliče neosloví…..42 určitě volit nebudu! (vb)   

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama