RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.08.2010 0:43:17

Senátor V. Balín končí své členství v KSČM

Senátor V. Balín končí své členství v KSČM

Dovoluji si v zájmu eliminace zavádějících informací a zaručených zpráv z různých zdrojů (nejvíce určitě z řad samotné KSČM) poskytnout návštěvníkům těchto stránek oficiální dopis zaslaný předsedům ZO KSČM č.6 Most, ÚV KSČM, OMMO a ČTK.

Vážený soudruhu předsedo,

 

            rozhodnout se ve věci, v níž Ti píši nebylo vůbec snadné, to mi věř. Nehodlám se vracet k celé kampani, která vůči mně i mé rodině byla nejprve na webových stránkách a následně v Týdeníku Homér za aktivní účasti kolegů ze ZmM za KSČM spuštěna před téměř dvěma roky. Výsledkem byly kroky směřující ke zrušení mého členství v KSČM, které byly v médiích zavádějícím způsobem uváděny jako vyloučení ze strany. Víš to velice dobře jako člen OV KSČM v Mostě i jako předseda ZO KSČM č.6 Most, kde jsem byl do dnešního dne členem. Dobře též víš, že jsem původně zvažoval, že oznámím pozastavení svého členství, z důvodu kandidatury do voleb za jiné politické uskupení. Leč takový institut ve Stanovách KSČM není, byť byl v celé řadě případů u vojáků z povolání nebo příslušníků Policie ČR ze strany KSČM „v tichosti“ uplatněn. Stejně tak jsou naprosto mylné výroky předsedy ÚstKR KSČM O. Bubeníčka, který se do médií vyjadřoval ve smyslu automatického zrušení členství v případě kandidatury za jiný politický subjekt. Abych schizofrenní situaci vedení ÚV KSČM a OV KSČM v Mostě ukončil, činím následující sdělení:

 

            Vážený soudruhu předsedo,

 

            oznamuji Ti, že ke dni 7. srpna 2010 jsem nucen na základě tlaku na mou osobu i rodinu a s ohledem na mou kandidaturu do komunálních i senátních voleb za politické hnutí „Občané městu, město občanům“ (OMMO) ukončit své členství v KSČM. Přeji Tobě osobně, členům ZO KSČM č.6 Most, kteří za mnou vždy stáli a věřím, že budou stát i nadále, hodně úspěchů v práci a v životě. Vedení ÚV KSČM a OV KSČM v Mostě asi přát mnoho nelze, protože zde je každá rada drahá, resp. zbytečná. Celé KSČM, zejména členské základně přeji, aby se mnohem více zamýšlela nad tím, co ji vedení KSČM od ÚV po OV KSČM předkládá a k čemu ji dost často manipuluje.

 

                S pozdravem a k některým s úctou

 

                                                                                                            Vlastimil Balín, v.r.

                                                                                                             senátor PČR Most

 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama