Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.04.2021 5:49:10

Vyzýváme všechny vlastence ke sjednocení pod hlavičkou SPD!

Vyzýváme všechny vlastence ke sjednocení pod hlavičkou SPD!

Říjnové volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky se blíží, což přináší i různé formy útoků ze strany podporovatelů politiky vedené z Bruselu s cílem poškodit suverenitu České republiky.

Hnutí SPD prosazuje od svého založení vlastenecký politický program, od kterého se odvíjí politika našeho hnutí, a naši poslanci v Poslanecké sněmovně předkládají a podporují takové zákony a jejich novely, které jsou s tímto programem v souladu. Jedním z hlavních bodů je prosazování toho, že nechceme být provincií EU, která pošlapává národní suverenitu jednotlivých unijních států. Naším cílem je rozvíjet a bránit suverénní Českou republiku.

Jsme vlastenecké hnutí uznávající a prosazující národní suverenitu, vlastenectví, kulturní tradice a vše významné, co je součástí naší historie. K tomu se veřejně hlásíme a uděláme vše proto, abychom vše dobré, co nám odkázali naši rodiče a prarodiče, následně předali našim dětem. Mnozí z našich občanů položili v rámci svých zastávaných vlasteneckých hodnot svůj život za republiku (nejvíce v období naší okupace nacisty ve II. světové válce), což v nás vyvolává úctu a respekt.

Požadujeme referendum o vystoupení z EU, neboť chceme Evropu pro volný pohyb osob, zboží, služeb, peněz a práce, Evropu spolupracujících svobodných a suverénních národních států. Nechceme být součástí EU, která bude řídit náš stát a určovat naši zahraniční politiku, rozhodovat o našem průmyslu, zemědělství, školství atd. Nechceme Evropu nesystémových dotací, dávek a úředníků. Nechceme, aby nám byla vnucována unijní imigrační politika, neboť v České republice nechceme žádné nepřizpůsobivé imigranty vyznávající islámskou ideologii. Též se nehodláme bezhlavě účastnit nesmyslného boje EU proti CO2, což náš stát navíc ročně připraví o stovky miliard korun.

Proto apelujeme na všechny naše vlastence podporující suverenitu České republiky ke spolupráci s hnutím SPD, neboť jestliže budeme chtít určovat politiku státu po říjnových volbách, musíme být součástí vlády. Hnutí SPD je jediná vlastenecká síla schopná se postavit na obranu zájmů naší země a našich lidí, a z tohoto důvodu vyzýváme ke sjednocování vlastenecké fronty při následujících parlamentních volbách. Hnutí SPD vychází ze svého vlasteneckého programu a má i podle posledních volebních průzkumů potenciál výrazné síly sjednocující vlastence. Česká republika a její občané jsou pro nás na prvním místě.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama