Roman Komeda

  • VV
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.11.2011 0:00:25

Petice za odvolání vedení ZOO Dvůr Králové a.s.

Petice za odvolání vedení ZOO Dvůr Králové a.s.

Otevřený dopis valné hromadě ZOO Dvůr Králové a.s. při příležitosti předání petice za odvolání představenstva, ředitelky RNDr.Dany Holečkové a dozorčí rady ZOO Dvůr Králové a.s.

 http://hradecky.denik.cz/zpravy_region/petice-proti-vedeni-zoo-dorazila-na-kraj20111024.html#mm Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

Vážení jediní akcionáři ZOO Dvůr Králové a.s.,

        dovolte, nám abychom Vám tímto předali průvodní dopis k celostátní petici za  odvolání představenstva, ředitelky RNDr.Dany Holečkové a dozorčí rady ZOO Dvůr Králové a.s., která vznikla v srpnu letošního roku, na základě nespokojenosti tisíců  návštěvníků s provozem a vedením této jediné krajské zoologické zahrady. Dalším důvodem k sepsání této petice byla i odpověď hejtmana našeho kraje Bc.Lubomíra France panu Matyášovi z  Náchoda, která byla bezprostřední reakcí na zavedení tzv. autosafari. Tato petice, ke které se na internetu dál připojují noví signatáři, byla svobodným vyjádření více jak tisíce pěti set občanů, kteří bezesporu nejsou členy našeho občanského sdružení. Petici za odvolání celého vedení ZOO a.s., která bude odevzdána od pondělí 24.10.2011 na Vámi vedeném krajském úřadě, není tedy jen vyjádřením „hrstky kritiků“, ale jednoznačným vlastnoručně podepsaným  nesouhlasem dvou tisíc občanů z celé ČR s tím, jak Vámi zvolení a tolerovaní funkcionáři  ZOO Dvůr Králové a.s.vedou tuto kdysi unikátní ZOO k jejímu úpadku. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Zdražením vstupného na  dvojnásobek pro dospělé a děti v době hospodářské stagnace a zavedením tzv. autosafari  způsobilo  současné vedení  ZOO výrazné  snížení návštěvnosti, zpronevěřili se svým funkcím a tímto chybným manažerským rozhodnutím poškozují zoologickou zahradu ve Dvoře Králové n.L. s jejím posláním. Prokazatelný úbytek  turistů se přímo či nepřímo týká většiny obyvatel a živnostníků našeho kraje, kteří  jsou z části závislí na této kdysi nejnavštěvovanější ZOO ČR a je v přímém rozporu s tím, co v květnu 2011 prohlásil hejtman kraje Bc. Lubomír Franc (ČSSD) Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 „Razantní a plošné zvýšení vstupu do dvorské zoo je nepřijatelné. Chceme, aby zahrada, kterou vlastní kraj, byla přístupná co největšímu počtu lidí.Výše jejího vstupného by neměla návštěvníky odrazovat.“Proto Vás veřejně vyzýváme, abyste v zájmu záchrany ZOO Dvůr Králové a.s., na nejbližším zasedání valné hromady ZOO a.s., odvolali ze všech funkcí ředitelku RNDr. Danu Holečkovou, členy představenstva a dozorčí rady, tak jak to požadují signatáři této petice. Závěrem nám dovolte připomenout větu z programového prohlášení Rady Královéhradeckého kraje.„Vedení Královéhradeckého kraje s převahou členů sociální demokracie chce svým rozhodováním sloužit a být obyvatelům kraje partnerem s přirozenou autoritou.“ Za kladné vyřízení  žádosti bez mála dvou tisíc občanů ČR Vám tímto děkujeme.

                                                                                                                  S pozdravem

                                                                                                                  Předseda o.s.

                                                                                                                Roman Komeda

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama