ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.08.2018 10:48:00

Radní pro bezpečnost Prahy 6 končí v ANO, bude kandidovat za STAN

Radní pro bezpečnost Prahy 6 končí v ANO, bude kandidovat za STAN

„Do ANO 2011 jsem vstoupil jako úspěšný podnikatel a celé 4 roky jsem se snažil prosazovat protikorupční pojetí komunální politiky, někdy i přes silný odpor jednotlivců,“ píše dZdeněk Hořánek v rezignačním dopise.

 „Do ANO 2011 jsem vstoupil jako úspěšný podnikatel a celé 4 roky jsem se snažil prosazovat protikorupční pojetí komunální politiky, někdy i přes silný odpor jednotlivců,“ píše dosavadní radní za ANO Zdeněk Hořánek v rezignačním dopise adresovaném Andreji Babišovi, předsedovi pražské organizace Janu Říčařovi i předsedovi organizace ANO v Praze 6 Romanu Mejstříkovi.

K poslednímu jmenovanému se vztahuje další část Hořánkovy rezignace: „Vzhledem k tomu, že je současné vedení oblastní organizace Praha 6 plně pod vlivem předsedy, kterému je poctivost a čestné jednání naprosto cizí, jsem nucen kromě odstoupení z kandidátky rezignovat k poslednímu červenci i na členství v hnutí ANO 2011. Jediným kritériem pro sestavování kandidátky není odvedená práce, ale slepá poslušnost výměnou za zajištěné, nebo přislíbené placené posty,“ říká Hořánek.

Místo na kandidátce Hořánkovi nabídli Starostové. „Zdeňka Hořánka a jeho výkon v radě i zastupitelstvu Prahy 6 sledujeme dlouho. Podle nás by byla velká škoda, kdyby někdo tak důvěryhodný a profesionální měl úplně skončit v politice. Proto jsme mu po poradě vedení klubu Starostů a nezávislých nabídli místo na naší kandidátce. Jsme rádi, že nabídku přijal,“ dodává místostarosta Prahy 6 a lídr místní kandidátky Starostů Jan Lacina.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama