Sdružení pro republiku - Republikánská strana Československa Miroslava Sládka

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.03.2017 10:39:01

Sami by nepomohli, ale druhé kritizují

Sami by nepomohli, ale druhé kritizují

Čína je komunistický stát se všemi atributy totalitního režimu. Čínské vedení dotuje expanzi do zahraničí nejen v ekonomice, ale i kultuře. To samozřejmě znevýhodňuje konkurenci, která je odkázána jenom na tržní mechanismy, a to ve všech ohledech.

 Národní galerie čelí kritice již od doby pověstného Knížáka, který ovšem v posledních letech dokázal, že má více rozumu než celá umělecká obec. Nyní však klesla ještě hlouběji, ač se to zdálo nemožné. Čínský umělec Aj Wej-wej se prý již dva roky věnuje přivandrovalecké krizi v ateliéru na ostrově Lesbos. Jako světlonoš pro nás zpátečníky a tmáře vytvořil v rámci soudružské agitace obří dílo. To se skládá z černého člunu s černými uprchlíky. Nejen obsah, ale i velikost zaráží, měří totiž sedmdesát metrů.

Kdyby chtěl tento propagátor čínské solidarity s přivandrovalci ztvárnit skutečnost, a ne nějakou ideologickou propagandu, měl by nyní nad člun zavěsit vrtulník. Ten by měl být vyveden v zelené barvě a pořádně pomalován klikyháky z Koránu. Z reproduktorů by se měl ozývat jak řev motoru, tak přivandrovalců umírajících v palbě. Doporučujeme ještě efektní křižování laserových paprsků, které by označovaly místa zásahu na tělech malých černoušků.

Když není ochoten a schopen přijmout fakta a pravdu, tak ať se soudruh disident vrátí odkud přišel. Na agitační nástěnky vyzdobené srpem a kladivem nejsme zvědaví.

Čínští komunisté nevynechají jedinou příležitost, kdy by nás mohli proškolit. Na každém rohu je reklama na Všelidový cirkus, nyní bychom se nejspíše měli při pohledu na to „dílo“ zamyslet nad svým přístupem k přivandrovalcům. Časem bychom dokonce mohli trpět výčitkami svědomí z odvlékání otroků do Ameriky, nebo ze zřizování koncentračních táborů. A po výčitkách by mohlo přijít pokání v podobě miliard, kterými budeme financovat přivandrovaleckou vlnu.

Nejprve je třeba zdůraznit, že se komunistická Čína nepodílí na žádné pomoci rozvojovým zemím, ze které by neměla astronomické zisky. Pokud vydají dolar, chtějí milion zpátky, včetně ovládnutí dané země z politického i ekonomického hlediska. Jsou to imperialisté a kolonizátoři v tom nejvlastnějším slova smyslu. Tím, že nás poučují o solidaritě a nabádají k tomu, abychom doslova házeli peníze do kanálu však velmi důmyslně šetří svoje vlastní finance. My platíme a oni za naše peníze ovládnou rozvojové země.

Ne nadarmo se traduje, že Asiaté mají nejméně devět tváří, jedna se na vás usmívá, další připravuje podraz a další vám přímo vráží nůž do zad, ta první se ale celou dobu nepřestane usmívat ani na okamžik.

SPR – RSČ je pro spolupráci se všemi zeměmi, ovšem na zásadě rovnoprávnosti a výhodnosti. Žádné poklonkování nikomu, ani Berlínu, ani Pekingu. Žádné podřizování našich národních státních zájmů sobectví mocných a jejich zájmových skupin. Všelidového cirkusu, politických agitek a diktátorů všeho druhu jsme si snad již užili dost.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 2 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama