Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.03.2014 17:34:05

Novináři opět hledají cesty, jak nás poškodit?

Novináři opět hledají cesty, jak nás poškodit?

Idnes.cz a parlamentnilisty.cz udělaly ve svých reportážích ze sobotního sjezdu Strany Práv Občanů chybu.

Zdá se to jako drobný překlep, ovšem význam tohoto jednoho slova zcela zásadně mění projev nového předsedy Strany Práv Občanů, Jana Veleby. Předseda SPOZ Jan Veleba jasně a nezkresleně ve svém projevu řekl: "naše společnost je nemocná mocí peněz a absencí morálky a slušnosti". Je s podivem, proč v reportážích médií idnes.cz a parlamentnilisty.cz se tato věta objevila jako "naše strana je nemocná mocí peněz a absencí morálky a slušnosti" - viz. odkaz aodkaz.

Psali jsme:

Po intervenci z naší strany byly chyby opraveny, nicméně stále zůstává otázka, zda se jedná opravdu o chybu a ne záměr. Začíná tak opět hon na Stranu Práv Občanů, která pod vedením Jana Veleby má stále voličům co nabídnout a může jiné strany ohrozit?

Budoucnost nám to jistě ukáže.

Kandidátský projev Jana Veleby si můžete poslechnout ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama