Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

  • SPOZ
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.05.2014 18:46:24

Politická rada schválila návrh Základní strategie SPO

Politická rada schválila návrh Základní strategie SPO

Ve čtvrtek 15. května se ke svému dalšímu jednání sešla Politická rada (PR) SPO. Členové vyslechli zprávu o dosavadních návštěvách předsedy SPO Jana Veleby v regionech.

„Můj hlavní poznatek je následující: Potvrdil jsem si, že SPO je skutečně v nelehké situaci. Pozitivním zjištěním je skutečnost, že v regionech zůstal stále dostatek členů, kteří chtějí pracovat dále a dostatek zajímavých osobností, na kterých může strana stavět," konstatoval Jan Veleba. Předseda pak informoval PR o své činnosti, zejména o akci na Šumavě zaměřené proti arogantnímu postupu ministra ŽP při odvolání bývalého ředitele NPŠ Jiřího Mánka. PR SPO dále projednala a schválila návrh základní strategie strany pro nadcházející období. Tento návrh bude předložen předsednictvu SPO při zasedání dne 5. června. Dalším bodem jednání byl stav členské základny. „Trvá úkol dokončit dodání emailových adres členů zbývajících krajů v Čechách, za toto zodpovídá místopředseda Miloslav Soušek," uvedl Veleba. Dlaší jednání PR SPO bylo stanoveno na 5. června na 13:00 hodin. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama