ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.04.2021 10:21:00

Detektivní soutěž pro každého

Detektivní soutěž pro každého

Komentář na facebookovém profilu k informaci europoslance Zdechovského, že Svobodné v minulosti podporoval Andrej Babiš

 Už dávno všichni víme, že se po internetu šíří mnoho dezinformací a fake news. Kdo se v tom má vyznat? Občas se ale povede autora dezinformace vypátrat. Někdy to ani nezabere moc času.

Tomáš Zdechovský oznámil, že Svobodné v minulosti podporoval Andrej Babiš. Europoslanec za KDU-ČSL asi zapomněl, že to byli právě poslanci jeho strany, kteří na poslední chvíli těsně před volbami hlasovali pro Babišova biopaliva (zatímco Svobodní proti nim v té době protestovali před Strakovou akademií), a že to byla jeho strana, díky které se Babiš poprvé dostal do vlády jako ministr financí Sobotkovy vlády. Zůstali v této vládě až do konce funkčního období (zatímco Svobodní vládní angažmá s Babišem opakovaně vylučovali).

Ví Tomáš Zdechovský víc, než my? Má své tajné informační zdroje od Bruselské rozvědky? Četl to někde vlevo dole v článku “Babiš je gentleman”, ale nemůže si vzpomenout kde přesně? Nebo si europoslanec Svobodné spletl s KDU-ČSL? Pojďme panu europoslanci pomoci a zdroj jeho domněnek mu společnými silami najít. Víc hlav víc ví.

Zadání soutěže je jednoduché:
Najděte do 31. 5. 2021 libovolný věrohodný zdroj prokazující, že Svobodní byli kdykoliv během své historie podporováni Andrejem Babišem. Účast v soutěži doporučujeme i samotnému Tomáš Zdechovský, pokud si vzpomene, odměny mohou čekat i na něj. Pokud pátráním pověří své asistenty, kteří by na hledání důkazů pracovali ve svém volném čase, možná mu i oni pomohou si vzpomenout, odkud tu informaci vlastně má. Přejeme všem detektivům mnoho zábavy!

Co můžete vyhrát?

  • 70 700 Kč (50 Kč za každý den, který byla KDU-ČSL ve vládě s Andrejem Babišem)
  • 10 litrů biopaliv od vámi zvoleného výrobce z holdingu
  • knihu Trénink paměti od Tony Buzan a 1984 od George Orwella, dnes tolik aktuální, a e-knihu Biopaliva: pomoc přírodě, nebo zločin proti lidskosti? (Ladislav Tajovský a kolektiv)

Soutěž začiná...3...2…1…TEĎ!

SPOLU to vypátráme!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama