ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.04.2021 14:33:00

Motoristé patří k největším přispěvatelům do státního rozpočtu

Motoristé patří k největším přispěvatelům do státního rozpočtu

Komentář na facebookovém profilu k ideologickým předsudkům vůči individuální dopravě

 Osobní automobilovou dopravu vnímáme jako výraz svobody pohybu jednotlivce, který by měl být limitovaný pouze přirozeně (tržní ne/dostupností aut a samotnou omezenou kapacitou silniční sítě).

Automobilistů si tak logicky zastávají i Svobodní v naší metropoli, kde máme na magistrátě dva zastupitele. Svobodní Praha: "Děkujeme za názor. S dovolením bychom užitečnost aut v Praze místo na švédském ekonomovi nechali na lidech, kteří tu žijí a každodenně nejen Prahou cestují."

Svobodní dlouhodobě odmítají ideologické předsudky vůči dálnicím a individuální automobilové dopravě. Tvrdíme, že jen každý člověk sám ví, jestli je pro něj lepší doprava individuální nebo hromadná. Pravidelně upozorňujeme na škodlivost snahy osobní dopravu znepříjemnit či auta pomocí regulací uměle prodražovat.

Zároveň chceme zrušit nehospodárné přidávání biopaliv do pohonných hmot, jenž není šetrné k motorům, ani životnímu prostředí. Každého motoristu navíc stojí 90 Kč v rámci jedné plné nádrže a zrušením tak dojde k férovému snížení daňové zátěže motoristů, kteří patří skrze různé daně, poplatky a pokuty mezi největší přispěvatele do státního rozpočtu.

Pokud i vás trápí stále větší útlak automobilistů, připojte se 19. 4. ke Svobodné hospodě (ZDE).

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama