ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.01.2021 14:03:00

Očkování musí být zcela dobrovolné

Očkování musí být zcela dobrovolné

Komentář na facebookovém profilu k vynucování očkování státem

 Bohužel jsme tušili, že stát plánuje udělat z očkování povinně dobrovolnou aktivitu, kdy bude prostřednictvím řady omezení neočkované občany sankcionovat a omezovat jejich účast na společenském životě. Skutečnost, že chce vláda mnoho aktivit umožnit pouze očkovaným občanům, teď vláda už začíná otevřeně přiznávat. Je třeba tomu zabránit!?

Velmi nepříjemně nás však překvapila nová informace, že s tímto postupem zřejmě souhlasí i většina parlamentní opozice!?

Opakovaně máme jasno v tom, že očkování musí být zcela dobrovolné. Každý občan by měl mít možnost se svobodně rozhodnout, zda se rozhodne vakcinace zúčastnit nebo ne. Skutečné dobrovolnosti lze docílit jedině tak, že stát nebude dělit občany na různé kategorie dle toho, kdo se naočkovat nechá a kdo ne. Stát nesmí dělat rozdíly.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama