ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2020 6:32:00

Socialistům vždy nakonec dojdou peníze - i ty cizí

Socialistům vždy nakonec dojdou peníze - i ty cizí

Komentář na facebookovém profilu k financování krajů

 A je úplně jedno, jakou stranickou knížku mají takoví socialisté v kapse. Zda jedni socialisté chtějí utrácet peníze za budování krajských bytů (přičemž nedokáží stavět a opravovat ani silnice). Nebo zda druzí socialisté chtějí stavět školky (přičemž to je v kompetenci obcí). Nebo zda další socialisté mluví o tom, že by kraj měl zařizovat rychlý internet.

Kraj přitom musí počítat do budoucna s masivním výpadkem příjmů. A víte co? Ono je to vlastně dobře. Kraj má totiž peněz dost. Na to, co musí zajistit, má peněz dostatek. A na to ostatní, na to, co zajišťovat nemá, prostě musí zapomenout. Krajští politici se musí přestat chovat jako ožralí milionáři. Kraj musí projít drastickou redukční dietou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama