ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.04.2020 15:52:00

Usilujeme o nezávislost České republiky na euronesmyslech

Usilujeme o nezávislost České republiky na euronesmyslech

Komentář na facebookovém porofilu k centralizaci moci v Evropské unii

 Každý člověk je citlivý na jiné argumenty, ale v principu se v Evropské unii touto krizí nic nezměnilo. Mnohým pouze odhalila to, co Svobodní říkají už 11 let. Centralizace moci v rukou skupiny lidí nad územím s půlmiliardou obyvatel je škodlivá.

My naopak říkáme, že by se lidem měla moc rozhodovat o svých životech přibližovat, a ne stále více vzdalovat směrem do Bruselu, případně ke svým vládám. Menší celky jako domácnosti, firmy a pracovní kolektivy, města nebo i státy mohou lépe zohlednit vlastní potřeby a fungovat mnohem nezávisleji než dnes.

Mauro Ferrari, předseda Evropské rady pro výzkum (ERC): „Do Evropské rady pro výzkum jsem přišel jako horlivý zastánce Evropské unie, ale po krizi kolem covid-19 jsem zcela změnil názor,“ uvedl odborník na nanotechnologie v medicíně.

Svobodní usilují o nezávislost České republiky na euronesmyslech.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama