ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.05.2017 5:36:00

V pondělí 29. května přestáváme pracovat na stát

V pondělí 29. května přestáváme pracovat na stát

Svobodní oslaví ve Zlíně tradiční Den daňové svobody, tedy den, od kterého už pracují lidé "na sebe". Datum dne daňové svobody ukazuje, že český stát si už z výplat vezme více jak 40 %.

  Svobodní se řídí metodikou Liberálního institutu, který letos spočítal toto datum na pondělí 29.5.

Svobodní usilují o snížení nejen daní z příjmu, ale také o snížení DPH na 14 %. Stát samozřejmě musí mít dost peněz na důchody, na školství, nebo na opravy silnic. Ale nemusí mít tolik zbytečných úřadů, nemusí rozdělovat dotace a finanční pobídky firmám. Firmy si mají peníze zasloužit od spokojených zákazníků, ne je dostávat z rozhodnutí úředníků a politiků. Svobodní budou v parlamentu i ve vládě prosazovat zrušení nespravedlivých dotací a snížení daní všem, aby se Den daňové svobody posunul blíž k začátku roku.

Členové Strany svobodných občanů budou s občany o svých návrzích v daňové oblasti diskutovat v pondělí od 12 do 17 hodin ve Zlíně u Svitovské brány.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama