ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

13.12.2020 16:29:00

Vláda ztrácí každým dalším krokem poslední zbytky kredibility

Vláda ztrácí každým dalším krokem poslední zbytky kredibility

Usnesení, přijaté na jednání Republikového výboru Svobodných dne 12. prosince 2020

 Republikový výbor Svobodných odsuzuje chaotický, necitlivý a až šikanózní přístup vlády vůči malým a středním podnikatelům v této zemi. Domníváme se, že naše vláda ztrácí každým svým dalším krokem poslední zbytky kredibility a důvěry, která je nutná, mají-li být kroky v boji s epidemií koronaviru ospravedlnitelné a úspěšné.

Svobodní podporují postižené podnikatele a jejich projevy legitimní občanské neposlušnosti, které se v poslední době začínají stále častěji objevovat především v oblasti gastroslužeb, a pokládají je v aktuální situaci za velmi pádnou a relevantní zpětnou vazbu, na kterou vláda musí začít brát zřetel.

Zároveň Republikový výbor rozhodl o zřízení fondu na podporu podnikatelů, kteří jsou za svůj občanský projev postihováni, a v rozpočtu na příští rok zařadil položku 100 000 Kč jako první vklad Svobodných.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama