ThDr. Kateřina Klasnová

Praha 1 a střední Čechy
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.11.2011 15:33:26

Privatizace Mostecké uhelné je dítětem dnešního předsedy ČSSD

Privatizace Mostecké uhelné je dítětem dnešního předsedy ČSSD

Ministerstvo financí neeviduje žádnou škodu za Mosteckou uhelnou, a proto se nepřihlásilo o peníze, které byly nelegálně získány při privatizaci pod cenou této obří těžební společnosti.

Vypadá to, že na ministerstvu stále vládne duch někdejšího ministra, odpovědného minimálně za zpackanou privatizaci. Miroslav Kalousek by neměl věřit svým úředníkům, kteří kryjí svého bývalého šéfa Bohuslava Sobotku, a měl by jako dobrý hospodář začít jednat. Neustálé průtahy svědčí o tom, že desetiletí vládnutí ČSSD zanechalo ve státní správě stopy. Sobotka ještě má tu drzost popohánět vládní koalici. Měl by si zamést před vlastním prahem. Dobře, my si pospíšíme a Věci veřejné budou důsledně dohlížet na to, abychom nejen získali pro daňové poplatníky miliardy korun, ale aby lidé, odpovědní za tuto situaci, našli trestní a politickou odpovědnost. Nikdo nesmí opět politickými tlaky bránit vyšetřování tohoto obřího skandálu českých politických dinosaurů.

Kateřina Klasnová, místopředsedkyně Věcí veřejných

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama