Tomáš Vandas

předseda DSSS
  • DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.10.2016 19:10:00

Potvrdili jsme pozici nejsilnější národně orientované strany, ale je to prohra

Potvrdili jsme pozici nejsilnější národně orientované strany, ale je to prohra

Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS) děkuje všem voličům, kteří v krajských a senátních volbách dali svůj hlas kandidátům DSSS.

Vážíme si důvěry a hlavně ochoty jít k volbám, neboť se ukazuje na volební účasti, že lidé nemají zájem podílet se svým hlasem na rozhodování o směřování naší společnosti.

Výsledky naší strany jsou prohrou. Nikoliv však prohrou pouze DSSS, ale také prohrou národovectví a naděje na změnu. To, že DSSS i v těchto volbách potvrdila pozici nejsilnější národně orientované strany, nemůže být útěchou.

Činnost a aktivita naší strany bude nyní směřovat k parlamentním volbám, které nás čekají na podzim příštího roku. Chceme spolupracovat se všemi, kteří mají zájem jít do tohoto nadcházejícího nelehkého klání s námi, a kteří sdílí názorově naše programové priority a disponují čestným jednáním.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama