Tomáš Vandas

předseda DSSS
  • DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.10.2013 14:47:27

Předvolební čárymáry České televize

Předvolební čárymáry České televize

Předvolební debaty v podání České televize (ČT) se odehrávají podle zavedeného scénáře.

V jednotlivých krajích se objevují zástupci všech kandidujících parlamentních stran, které doplňují povolené varianty: SPOZ, zelení, lidovci, Úsvit a ANO. Vše se tak děje na základě jakéhosi volebního potenciálu, jehož výpočet, zůstává záhadou. Zřejmě se to vždy vykrátí, vynásobí a odmocní, aby konečné číslo bylo podle představ tvůrců a nikdo nepovolaný neměl šanci.

O tom, že by kandidáti Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS), dostávali hromadně pozvánky, jsem rozhodně neuvažoval. Předpokládal jsem však, že bychom se měli zúčastnit debaty alespoň v Ústeckém kraji, kde je naše podpora jednou z nejvyšších, a koneckonců to potvrdily i loňské krajské volby. Ale ouha, ani do této debaty jsme nakonec neproklouzli. A tak o problémech tzv. extremismu a nepřizpůsobivých občanech diskutovali včera jen ti vyvolení.

Všichni se shodně předháněli v tom, jak vše vyřeší, zavedou pořádek v přidělování sociálních dávek a ochrání slušné občany. Jen taková poznámka pro voliče: Kolik z těch diskutujících politiků bylo v uplynulých měsících či letech na náměstích, kolik z nich se dralo za slušné lidi, kteří už toho mají v tomto zkorumpovaném bordelu dost? Asi nemusím odpovídat.

Předvolební čárymáry debaty České televize jsou smutnou parafrází na demokracii. Ale co je důležité, rozhoduje se nakonec u volební urny. Tak pojďme do toho! 

Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama