Tomáš Vandas

předseda DSSS
  • DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.05.2017 9:40:32

VANDAS: S Babišem na věčné časy a nikdy jinak?

VANDAS: S Babišem na věčné časy a nikdy jinak?

Internetem a sociální sítí letí zvukové nahrávky ministra financí a předsedy hnutí ANO Andreje Babiše. Je na nich zaznamenán, jak úkoluje novináře z MF Dnes, jak a kdy použít kompromitující materiály na toho či onoho politického protivníka.

Pro nevědoucí dodávám, že Andrej Babiš (ne)vlastní několik médií, mezi něž patří právě Mladá Fronta.

V každé normální fungující společnosti by takové zveřejnění nahrávek vyvolalo okamžitě bouři a dotyčný politik by musel neprodleně rezignovat. Ne tak u nás. Pan Babiš je prý neslyšel, i když jejich autenticitu nepopřel, a jako kolovrátek opakuje to své oblíbené: všichni jsou proti mně, chtějí mě zničit, já těm ostatním překážím, jsem nejlepší, nejsem politik, jsem člověk z lidu…

Babiš alias Bureš má rozehranou partii, na jejímž konci má být premiérský post po příštích volbách. Má silného spojence v osobě prezidenta Zemana, který zase na oplátku počítá s miliardářovou podporou pro obhajobu hradní funkce. Před občany vystupuje jako lidový člověk, slibuje vše možné i nemožné, brojí proti Evropské unii a imigrantům, aby jeho europoslanci hlasovali pro povinné kvóty a další euronesmysly. Prostě chameleón, bažící po ještě větším rozšíření mocenského impéria.

Nic z toho by ovšem nebylo možné bez hlasů voličů, bez jejich až neuvěřitelné důvěřivosti, hraničící s naivistou. Jsme to přece my, občané této země, kteří panu Babišovi, ale i jiným exponentům současné zkorumpované bandy, umožňujeme dělat to, co dělají. Je tedy jen na nás, zda bude platit „S Babišem na věčné časy a nikdy jinak“, anebo zda s těmi podvodníky konečně zatočíme.   

Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS      

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama