Tomáš Vandas

předseda DSSS
  • DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.10.2013 15:04:26

Výsledek parlamentních voleb je pro DSSS porážkou

Výsledek parlamentních voleb je pro DSSS porážkou

Prohlášení předsedy DSSS k výsledkům parlamentních voleb

Vážení přátelé, členové a sympatizanti dělnické strany,

na úvod bych chtěl poděkovat všem voličům, a bylo jich téměř 43 tisíc, kteří dali svůj hlas kandidátům Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS).

Výsledek parlamentních voleb je pro DSSS porážkou. Nebudeme nic zakrývat, ani to, že jsme čekali výsledek výrazně vyšší. Zcela určitě nesu jako předseda strany hlavní díl odpovědnosti a budu chtít na celostátní poradě znát názor předsedů krajských a místních organizací, zda mám i nadále jejich důvěru.

Příčinami neúspěchu se budeme v následujících dnech velmi podrobně zabývat. Náplastí nám nemohou být ani výsledky v některých městech a obcích, které dávají slibné vyhlídky na komunální volby.

Co je potěšující, i přes špatný volební výsledek, to jsou povzbudivé reakce našich lidí, abychom nic nevzdávali. Nemám to v úmyslu, i když je těžké smiřovat se s tím, že tato země a její lidé se často rozhodují podle toho, zda obdrží koblihu či párek.

Ještě jednou děkuji všem za podporu!

Váš

Tomáš Vandas
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama