Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.07.2020 13:35:17 - Venca K.

práce

Pane Zdechovský, já si vás vážím za vaši aktivitu. O řadě politiků pozvolení už neslyšíte, obzvlášť to platí o těch, co sedí v Bruselu. Zajímalo by mě na čem ale pracujete, kromě toho, že odrážíte dotazy prudičů? Co je vaším cílem? A můžete vůbec sám za sebe předkládat nějaké návrhy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.07.2020 15:31:14 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, pane Venco,díky za Vaši zprávu a podporu. Věnuji se samozřejmě jednak běžné parlamentní činnosti (práce ve výborech, plenární zasedání atd.) a práci ve vedení KDU-ČSL. Celý život  jsem se vždy snažil dělat také něco navíc a platí to i nyní, kdy jsem poslanec. Mým cílem je prosazovat věci, které budou ku prospěchu lidem v Česku i jinde v EU. Snažím se být co nejvíce v kontaktu s voliči a pomáhat tam, kde je to možné. Poslanci EP sice nemají právo zákonodárné iniciativy, nicméně mohou dávat podněty Komisi, která k nim může přihlédnout ve svých návrzích.Krásný den přejeTomáš Zdechovský