Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.12.2018 4:40:00

Lži jsou sice kruté, ale jen pro lháře

Lži jsou sice kruté, ale jen pro lháře

Komentář na facebookovém profilu k vystoupení prezidenta Miloše Zeman v ruské televizi

Prezident Zeman v ruské TV opět kritizoval sankce, dále uvedl, že v EU nevidí žádného lídra a zopakoval, že se v ČR vyráběl novičok. A někteří komentátoři hned začali o prezidentovi říkat, že Zeman je vlastizrádce. Co na to říct? Vlastizrádce je ten, kdo vážně a úmyslně poškozuje strategické zájmy své země a národa. Je nesporné a statistikou a fakty doložitelné, že sankce vůči Rusku těžce poškodily mnoho českých firem a jejich zaměstnance a jako celek českou ekonomiku - přičemž naopak pomohly jak Rusku k ekonomickému osamostatnění, tak mnohým západním firmám a globálním koncernům, které sankce obchází třeba tím, že budují firmy přímo v Rusku.

Kdo je vlastizrádce? Ten, kdo je proti ekonomickému poškozování ČR, nebo ten, kdo ho prosazuje? Novičok se u nás nejen prokazatelně vyráběl - údajně pro výzkum, jak mu čelit - a máme to od armády oficiálně potvrzené (psaly o tom léta před aférou, v minulosti, i Chemické listy), takže pan prezident má pravdu. To, že to usvědčuje české bruselisty, že lži jsou sice kruté, ale jen pro lháře.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama