ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,85. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.01.2011 14:23:31

Žádná dohoda mezi senátorskými kluby KDU-ČSL a ČSSD neexistuje

Žádná dohoda mezi senátorskými kluby KDU-ČSL a ČSSD neexistuje

Předseda Senátorského klubu KDU-ČSL Václav Koukal se ohradil proti vyjádření místopředsedy Senátu Přemysla Sobotky (ODS) v dnešních Lidových novinách.

V článku nazvaném V Senátu nemá ČSSD většinu. Levice však ano Sobotka tvrdí, že existuje dohoda mezi kluby KDU-ČSL a ČSSD.

"Je mi velmi nepříjemné, že jsem v souvislosti s úmrtím Jiřího Dienstbiera nucen ohrazovat se proti politicky nekorektnímu vyjádření. Jiřího Dienstbiera jsem osobně poznal v listopadových dnech roku 1989 a velmi jsem si ho vážil ať již jako člověka, politika nebo jako kolegy senátora," uvedl Václav Koukal.

"Musím se nicméně ohradit proti nepravdivému tvrzení místopředsedy Senátu Přemysla Sobotky, který v dnešních Lidových novinách uvedl, že existuje dohoda mezi kluby KDU-ČSL a ČSSD. Je třeba jasně říci, že taková dohoda nebyla nikdy dojednávána a žádná taková dohoda neexistuje. Dodat mohu jen to, že je mi velmi líto, že podobný výrok z úst místopředsedy Senátu v tomto kontextu vůbec zazněl," uzavřel předseda Senátorského klubu KDU-ČSL.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama