Vladimír Dlouhý

Kandidát na prezidenta ČR v roce 2013
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.11.2012 11:25:52 - brundra

Jak?

Dobrý den, včera jsem Vás poslouchal na Pětce a zaujala mne jedna vaše odpověď. Posluchač se ptal, jestli budete jmenovat vládu ve které budou členové KSČM. (ta otázka nebyla položena přesně takhle, ale smysl je stejný) Vy jste odpověděl, že ne. Že takovou vládu nepovolíte. Můžete mi říct jak to uděláte? Dejme tomu, že volby vyhraje levice a ČSSD složí vládu s KSČM, která ve volbách získá 16% hlasů. Vy takovou vládu nepovolíte, tím řeknete šestnácti procentům voličů, vy mne nezajímáte a o tom kdo bude vládnout rozhoduji jen já.Nebo jiný příklad. Levice vyhraje tak velkým rozdílem, že nikdo jiný koalici nesloží. Jak to vyřešíte, když prostě bez KSČM se vláda nesloží. Zrušíte parlament a budete vládnout sám?
Uvědomujete si, že vám takováto prohlášení ubírají voliče? Přece nemohu volit někoho, kdo mi už dopředu vzkazuje, že ho nezajímají voliči a demokracie.
Díky za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.