Žarko Jovanovič

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.11.2015 12:54:40

Balada o Albertově a připomenutí 17. listopadu

Balada o Albertově a připomenutí 17. listopadu

Balada o Albertově a připomenutí 17. listopadu Jde Mohamed k hoře nebo hora k Mohamedovi nebo je to vůbec jinak? Albertov, Hradčany, Václavák nebo v klidu telka?

Balada o Albertově a připomenutí 17. listopadu

Žily byly různé skupiny lidí, kteří si různým způsobem chtěly připomenout státní svátek a události 17. listopadu, mimo jiné i skupina, která chtěla podpořit a ocenit názory na přistěhovatelskou krizi prezidenta Zemana. Krizi, která každý den více a více ničí Evropu, kterou známe a budovali ji, bojovali za ní a umírali naši předci. Tato skupina zvolila logicky za místo svého setkání Hradčanské náměstí, nedaleko sídla hlavy Českého státu po několik staletí a také sídlo současného prezidenta ČR p. Zemana. Prezident Zeman se nicméně v souladu se svým naturelem a také slibem, který dal loni na Albertově, se později rozhodl, že si 17. listopad opět připomene na místě, kde byl rok předtím vystaven posměchu, ale i fyzickým útokům. Samozřejmě také na místě, kde si připomínáme řádění fašistických okupantů na české inteligenci, jehož obětí byla i má babička, kterou od zatčení uchránil je vysoký stupeň těhotenství a samozřejmě jako mnoho dalších nemohla dostudovat. Potom co rozhodnutí prezidenta Zemana vešlo ve známost, stála skupina pořadatelů z Hradčan před nelehkým rozhodnutím jak reagovat. Došla k závěru, že aktivně podpoří prezidenta Zemana na Albertově a půjde za prezidentem Zemanem na Albertov, mimo jiné i proto, že i původní akce byla na postojů v imigrační krizi, která hrozí vyhlazením českého národa, stejně jako nacistická okupace.
Kromě formální podpory tak fakticky nabídne prezidentovi ČR fyzickou i morální ochranu a podporu, před násilím a ponížením, kterému již jednou na Albertově, byla hlava naší vlasti vystavena. Za své okamžité a dle mého názoru jediné možné a naprosto logické rozhodnutí je dnes z různých stran nesmyslně kritizována. Správnost jejího rozhodnutí potvrzuje i reakce, těch, kteří si přejí, aby to na Albertově vypadalo stejně loni, kdy nás tam na jeho podporu byla jen hrstka, kteří okamžitě své akce přesměrovali také na Albertov, aby zase mohli zasypat hlavu ČR vajíčky a přehlušit pískotem a ukázat našemu prezidentovi červené kartičky vytištěné, jak jinak, než v zahraničí. 
Takže at´ si každý dělá co chce, ale za vlast se bojuje 17/11 na Albertově a já tam budu taky,
pozvěte přátele, at je nás vidět i slyšet.
link na událost na FB:https://www.facebook.com/events/1648016012147698/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama