Žarko Jovanovič

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.11.2015 20:22:40

Sobotka zuří: Na Albertově sešli nahnědlí extrémisté a xenofobové

Sobotka zuří: Na Albertově sešli nahnědlí extrémisté a xenofobové

Zoufalý Sobotka zuří a v návalu zlosti chybuje, nesmyslně kritizuje Zemana a účastníky akce na Albertově, konané výročí 17. listopadu, označuje za xenofobní sektu, nahnědlé "fašisty" a extrémisty všeho druhu, další z ČSSD přilévají oleje do ohně.

Zoufalý Sobotka zuří a v návalu zlosti chybuje, nesmyslně kritizuje Zemana a účastníky akce na Albertově +ý. listopadu označuje za xenofobní sektu, nahnědlé "fašisty" a extrémisty všeho druhu, další z ČSSD přilévají oleje do ohně.
Sobotkovo zoufalství i většiny ČSSD chápu, tentokrát není čeho se chytit, akce úspěšně proběhla, sešlo se tisíce lidí bez incidentů, nikdo se k akci extra nehlásí a netvrdí, že to právě a jen jeho akce, nikdo hloupě nikoho nenutil ke sjednocování se na bázi levicovosti či pravicovosti, nepřišel ani fanatický fanklub, jen mladí nebo jen důchodci, vesničané nebo Pražáci. Není čeho se chytit, prostě se sešli občané a chyběli hlavně ti, o kterých premiér mluví. a jediné špatné je, že ČSSD na pódiu chyběla. Tentokrát to byla, z pohledu vedení ČSSD, velká taktická prohra, která hrozí přerůst ve strategickou porážku. Opět se ukázala prezidentova nepochybná výhoda, síla přímé volby. Tentokrát se na Albertove opět sešli občané, dokonce i ti co ho nevolili a možná ani nebudou a nelze to popřít. V každém případě odcházel prezident posílen, účastníci spokojeni a ČSSD v čele se Sobotkou porazila sama sebe a Sluníčkáři si ani neškrtli.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama